ONS VERHAAL

_DSC0006.jpg

Beetje Wijnig zijn Bo en Valentina, 

2 vriendinnen met een grote liefde en passie voor wijn. 

Na vele avondjes wijn drinken en ideeën uitwisselen werden de gesprekken steeds serieuzer en we begonnen onze hersenspinsels op papier te zetten.

"Laten we van onze hobby, ons beroep maken".

 

Met onze horeca achtergronden was al snel duidelijk dat we wijn en spijs graag wilden combineren... 

En dat willen we op verschillende manieren gaan doen.

Vernieuwend, verfrissend, laagdrempelig en betaalbaar.

 

Als echte wijnavonturiers willen wij onze liefde voor wijn met jullie delen op een eigentijdse manier, 

onze eigen manier! 

Want wijn is leuk, lekker en hoeft ook zeker niet duur te zijn. 

 

Naast onze online blogs komen we ook bij u thuis met een wijn(-spijs) proeverij, zijn we in te huren voor events of maken we uw menu compleet door aangepaste wijnen te leveren. 

We maken uw vrijdagmiddag borrel net wat spectaculairder met bijzondere wijnen en een eventuele proeverij/uitleg hierover.

Of zoekt u nog een origineel geschenk; Wij leveren graag een cadeaubon of wijngeschenk op uw wensen afgestemd.

Dus wijn/ spijs avonden, evenementen en noem het maar op!

Wij denken graag met u mee om overal een leuk feestje van te maken. 

Beetje Wijnig is uw Partner in Wijn!

58686714_10216731499374160_2466580042847

Bo Klein

Ik heb de opleiding Hotel-, Event-, & Hospitality management gevolgd bij Hogeschool TIO

(Bachelor of Business Administration).

Tijdens deze studie heb ik meermaals in het buitenland gewerkt. Voornamelijk op Bali, Indonesië. 

 

Hierna als leidinggevende gewerkt in het restaurant bij Hotel New York. Deze droom opgegeven omdat het door de late uurtjes niet te combineren viel met het moederschap.

Momenteel werk ik als Inside Sales Representive bij een Industriële Groothandel. 

 

Je kan een meisje uit de horeca halen, maar de horeca niet uit het meisje... 

Omdat mijn grote passie wijn & spijs is, ben ik bezig met wijnopleidingen en lid geworden van een proef club.

Ik word gelukkig van een tafel vol anti pasti en bijpassende wijnen en een goed gezelschap.


Favoriete wijn: Rioja!

Valentina Könst

Na mijn koksopleiding ben ik het leger ingegaan om daar als militair 6 jaar bij de Landmacht te gaan werken als chauffeur/kok bij een tankbataljon. Na mijn diensttijd ben ik de logistiek ingerold wat vrij logisch is als je in Rotterdam woont!

Maar de horeca bleef trekken. Dus ben ik mijn SDEN 2 en 3 gaan halen en wijnproeverijen gaan bekijken en houden.

Daarnaast ben ik lid geworden van een proefclub en kook ik als vrijwilliger in een poppodium in Rotterdam voor de bands en medewerkers.

 

Intens gelukkig word ik van heerlijk eten met goed begeleidende wijnen.

 

Met als favorieten: een mooie Rioja of een goede Chablis!

WhatsApp Image 2020-09-05 at 21.03.09.jp